Снимки Петел“Старши треньорът на Спартак Васил Петров заяви преди началото

...
Снимки Петел“Старши треньорът на Спартак Васил Петров заяви преди началото
Коментари Харесай

Васил Петров: Дано скоро сме домакини на нашия стадион

Снимки „ Петел “

Старши треньорът на Спартак Васил Петров съобщи преди началото на подготовката, че отборът може още в първите кръгове на шампионата да е подготвен с осветлението на своя стадион и да семейства вкъщи. Той си пожела, в случай че не от първия, най-малко от втория кръг да са домакинстват на собствен терен.



" Започваме през днешния ден с въодушевление. Надявам се да свършим доста работа и да се подготвим както би трябвало. Има нови имена и очакваме други такива. Надявам се всичко да е наред със селекецията. Намерили сме към този момент играчите, остава единствено да се завършват нещата. Очакваме другите да дойдат през седмицата. Възможно най-скоро е добре да е завършено със селекцията, много постоянно по време на подготовката изкачат нови футоблисти, има раздели “, сподели Петров, представен от dsport.bg.



„ В момента играчите са 19. Ядрото се резервира. 13-14 футболисти са от остарелия тим. Трябва да има и опитни футболисти, чакаме и млади. Ще забележим с кои ще успеем да се договорим “, добави той.



Петров удостовери информацията на „ Петел “, че от 13 юни Спартак ще е на лагер в Банско за две седмици. Засега доказаните контроли под Пирин планина са със Славия и Пирин, за което „ Петел “ също писа. 



“Търсим и на поста централен нападател. Имаме разновидности. Надяваме се да се случат. Едното име е чужднец и е познато име. Ние разчитаме на Дичевски и Нисторов. Има вид да се притегли още един вратар или да разчитане на Иван Атанасов. Това решение ще се вземе от  треньора на вратарите дружно с щаба. Дано още от първия кръг или от втория да сме на нашия стадион ", приключи Петров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР