снимки: Петел“Родители от Варна сигнализираха за старо и опасно съоръжение

...
снимки: Петел“Родители от Варна сигнализираха за старо и опасно съоръжение
Коментари Харесай

Това ли е най-опасната пързалка във Варна? Родителите са категорични – или да я оправят, или да я махат!

снимки: „ Петел “

Родители от Варна алармираха за остаряло и рисково оборудване в градинка в регион „ Приморски “. Мястото за игра и почивка е при започване на ул. „ Чаталджа “, в региона на читалище „ Отец Паисий “.

За разлика от хубавата и актуализирана скоро градинка пред самото читалище, тази е изцяло изоставена, разясняват родители. Лошото е, че там стои остаряла продънена пързалка, от която стърчат ръждиви винтове.



„ Опасно е, а към този момент е пролет, скоро ще пристигна и лятото и децата ще почнат да играят на всички места. По-добре въобще да я няма тази рискова пързалка, в сравнение с да стои в това положение “, разяснява майка, която живее наоколо до градинката и алармира до „ Петел “ за нейното положение.



На един от входовете на градинката, която се намира в региона, прочут на старите варненци като „ македонската махала “ има и сложена паметна плоча за 100-годишнината на Илинденско-Преображенското въстание. Дали от 2003-а, когато е подложен този знак на благодарност мястото въобще е облагородявано? Трудно е да се каже.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР