Снимки, направени от Кейт Мидълтън, бяха включени в изложба. Кадрите

...
Снимки, направени от Кейт Мидълтън, бяха включени в изложба. Кадрите
Коментари Харесай

Снимки на Кейт Мидълтън влизат в изложба - slava.bg

Снимки, направени от Кейт Мидълтън, бяха включени в галерия. Кадрите са на мъж и жена, които са оживели в холокоста и след войната се преместили да живеят в Англия.

Вчера от екипа на кралската двойка споделиха двете фотографии, снимани по-рано от херцогинята на Кеймбридж. На тях пенсионерите(Стивън Франк и Ивон Бърнстайн) театралничат дружно със своите внуци.

„ Независимо от невероятните контузии, те са едни от най-жизнерадостните хора, които имах достойнството да срещна. Те си спомнят за горчивия си опит с горест, само че и са признателни да бъдат измежду дребното оживели “, разяснява Кейт.

Преди да снима, Мидълтън се срещнала с мъжа и дамата и разговаряла с тях близо два часа, с цел да ги опознае по-добре, което съгласно нея е от огромно значение при правенето на един портрет.

„ Техните истории ще останат с мен вечно “, разяснява още херцогинята за работата си.

Изложбата, в която влизат двата фрагмента, е събрана във връзка 75-годишнината от освобождението на концлагера Аушвиц-Биркенау. По този мотив Мидълтън и брачният партньор ѝ участваха на възпоменателна работа, провела се в Уестминстър.

Съпругата на принц Уилям обича да снима с фотоапарата си. Тя няколко пъти е споделяла фрагменти на своите деца във връзка фамилни празници. Тя е член на Кралското фотографско общество от 2017 година насам.

По мотив заниманието си, Кейт споделя, че в никакъв случай не е ходила на курсове за фотограф и просто ѝ се отдава, като снимането я успокоява и я прави щастлива.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР