Снимки на Розали Петрова – жената, родила две деца на

...
Снимки на Розали Петрова – жената, родила две деца на
Коментари Харесай

Ето я Розали на Кубрат

Снимки на Розали Петрова – дамата, родила две деца на Кубрат Пулев се появиха в интернет пространството. Досега боксьорът избягваше да демонстрира дамата до него, която даже го подари с две деца. За разлика от романа си с Андреа, който непрестанно беше в медийното и публично пространство, актуалната му жена по този начин и не бе показвана нито един път с тяхна обща фотография.



Най-вероятната причина спортистът да крие по този начин старателно жена си, е предишното на Розали, която е поддържала много висок стандарт на живот. Това се вижда и от фотосите, които бяха публикувани в мрежата. Тези фрагменти са правени още преди да плени сърцето на Пулев.

По специалност брюнетката се води като брокер, само че дали охолният живот се дължи навръх приходите ѝ от тази активност е подозрително, разясняват хора, които познават въпросната дама. Според тях, тя е въртяла обич с 60-годишен паралия. Затова и пътешествията ѝ с преспивания в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътешестване в първа класа на едни от най-скъпите самолетни компании са пределно ясни.



След като благодетелят ѝ си отива от този свят, Петрова стартира спекулация с Пулев. Още през цялото време връзката му с мургавата брокерка е старателно защитавана. Това продължава даже и откакто тя го подари с първите му наследници – Христина и Спартак. Какво тъкмо тормози първенеца, с цел да покаже фамилията си, остава единствено в неговата визия на нещата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР