Снимки Министерски съветЗапочна работната вечеря на премиера Бойко Борисов и

...
Снимки Министерски съветЗапочна работната вечеря на премиера Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Започна работната вечеря на Бойко Борисов и Йенс Столтенберг

Снимки Министерски съвет

Започна работната вечеря на премиера Бойко Борисов и генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който е на двудневно посещаване в България по покана на българския министър-председател, написа novini.bg.

Двамата разискват съдействието в областта на сигурността и защитата и стабилността на Западните Балкани и района, оповестиха от държавната пресслужба. Утре Борисов и Столтенберг ще проведат среща на четири очи в постройката на Министерския съвет, последвана от разширена среща сред двете делегации, в която ще вземат участие вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, Патрик Търнър - асистент общоприет секретар по планирането и политиката на защита и Лоренц Майер-Минеман - първи заместник-директор на кабинета на генералния секретар.



Тази година Северноатлантическият алианс отбелязва своята 70-та годишнина, а България – 15 години пълноправно участие в НАТО. Годишнините ще бъдат маркирани с редица събития през 2019 година Документален филм, обществени лекции и фотографска галерия в София са единствено част от включените в Националния проект от начинания по този мотив.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР