снимки: Ивайло ДобревВарненецът Ивайло Добрев публикува във Фейсбук ярък пример

...
снимки: Ивайло ДобревВарненецът Ивайло Добрев публикува във Фейсбук ярък пример
Коментари Харесай

Гневен варненец показа какво значи пълна безотговорност! Повредиха детска площадка докато рязаха клони зад театъра

снимки: Ивайло Добрев

Варненецът Ивайло Добрев разгласява във Facebook ослепителен образец за това какъв брой безконтролно се правят дейностите по подръжката на града от компаниите, които са наети от общината за тази цел. В случая става въпрос за следващата акция за санитарна сеч на клони.

Рязането на короните на дърветата в тази ситуация е в Детския ъгъл, завършен с европейски средства при ремонта на градската градина межуду постройката на трагичния спектакъл и операта и часовниковата кула.

Без да се вземат никакви ограничения за обезопасяване на мястото за игра, клоните са отсечени. Резултът – изкривени уреди, евентуално и нарушена гумена настилка на площадката.



Според варненеца, който снима и разгласява във Facebook по какъв начин се работи по „ разкрасяването “ на Варна, служащите са се държали безочливо, откакто им е направена забележка, че повреждат общинската благосъстоятелност.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР