снимки: Instagram Звездната водеща Ирина Тенчева винаги е била изключително

...
снимки: Instagram Звездната водеща Ирина Тенчева винаги е била изключително
Коментари Харесай

Дъщерята на Ирина Тенчева надмина майка си по- красота. Вижте я само (снимка)

фотоси: Instagram

Звездната водеща Ирина Тенчева постоянно е била извънредно горда с децата си и не пропуща мотив да изтъкне обстоятелството, че е щастлива майка. Тази заран половинката на Иван показа колаж от няколко фотоси в Инстаграм, с които несъмнено съумя да ни изненада.

Ирина употребява снимки на щерка си и супермодела Кейт Мос, с цел да покаже поразителната аналогия сред двете. Днес Верджиния е подрастваща 10-годишна хубавица, която извънредно доста припомня на Кейт Мос, когато е била към нейната възраст. Снимката на модела, която Ирина употребява за колажа е от времето, когато Кейт е била на 14 година Вижте поразителната аналогия:

Със сигурност не сме сюрпризирани от обстоятелството, че Верджиния е красавица, защото майака ѝ безспорно е измежду хубавиците в родния шоубизнес. Но дали ще поеме по пътя на модата? Както виждаме, има нужните заложби, остава единствено времето да покаже какво ще е бъдещето ѝ.

Ирина има още две деца – Спас и дребният Самуил. Припомняме ви, че преди да се влюби до лудост в Тенчева, водещият Иван беше женен за дългогодишната си половинка Вихра, от която има щерка на име Ава.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Tencheva (@irina_tencheva)

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР