Снимки: ФейсбукБългарска фирма, производител на луксозни хавлиени изделия, се отказа от

...
Снимки: ФейсбукБългарска фирма, производител на луксозни хавлиени изделия, се отказа от
Коментари Харесай

Тежък удар за Биг Брадър и Нова тв

Снимки: Facebook

Българска фирма, производител на първокласни хавлиени произведения, се отхвърли от своето продуктово позициониране в риалити формата  " Биг Брадър " 2024. Компанията разгласи обществено решението си на формалната си страница във Facebook.

Ето какво оповестиха от казанлъшка компания, участваща в риалитито с продукти на марката си.

„ Скъпи клиенти и почитатели,
С огромно страдание ви осведомяваме, че сме разочаровани от наличието и подбора на участници в Big Brother 2024.

За нас е значимо марката **** да бъде асоциирана с нравственос, морал и културни полезности – правила, които са надълбоко залегнали в корпоративната просвета на компанията и отразени във всяко едно наше бизнес решение.

Това, което видяхме нощес на екран, не подхожда на тези правила, които не сме в положение да пренебрегнем поради рекламни цели. Участниците и средата, показани в шоуто, надалеч не отразяват идеалите, които ние като бранд пазиме.

**** изрично не желае да бъде разпознат с подобен вид наличие и ще предприемем незабавни дейности, като се свържем с NOVA TV за преустановяване на рекламния контракт за продуктово позициониране.

Благодарим ви за доверието и разбирането. Ще продължим да работим дружно с вас, нашите клиенти, с цел да построяваме дружно една по-етична и стойностна връзка и бизнес среда. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР