Снимки Фейсбук/Стоян ПоппетровСъстезателите на СКТМ Комфорт“ взеха пет медала –

...
Снимки Фейсбук/Стоян ПоппетровСъстезателите на СКТМ Комфорт“ взеха пет медала –
Коментари Харесай

СКТМ „Комфорт“ с пет медала от държавното

Снимки Фейсбук/Стоян Поппетров

Състезателите на СКТМ „ Комфорт “ взеха пет медала – сребърен и четири бронзови, от държавното състезание по тенис на маса до 15 години, което се организира зала 20 на ДКС във Варна. В проявата участваха 92 кадети и 73 кадетки. Вицешампионска купа за СКТМ ”Комфорт ” завоюваха Траян Минков, Александър Кирилов, Мирослав Шмидт, Людмил Димитров, Мартин Иванов, Виктор Димитров и Борис Димитров.

Отделно Траян Минков е трети в самостоятелното и на смесени двойки с Ивана Македонска от “Юнак ” Ардино.

Много добре се показаха също Мартин Иванов и 11-годишният Людмил Димитров, които също се качиха на почетната стълбичка и се окичиха с бронзови оценки.

Изключително мощно показване и на 9-годишните Мирослав Шмидт, който се класирана в първите 16, и Виктор Димитров, попаднал в първите 32-ма. Любопитно е, че това е първо присъединяване за двамата гении на „ Комфорт “ в тази възраст.

Кадетките на клуба влязоха в главната скица, а Рая Христова се подреди измежду най-хубавите 16.

„ Благодаря на всички за присъединяване. С доста труд, тренировки и отборна работа в залата, доказахме, че нашите деца са измежду най-хубавите във всички възрастови групи “, съобщи треньорът на СКТМ „ Комфорт “ Стоян Поппетров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР