снимки Фейсбук/Нанси КарабойчеваИ това мина. Операцията ми беше направена преди

...
снимки Фейсбук/Нанси КарабойчеваИ това мина. Операцията ми беше направена преди
Коментари Харесай

Нанси Карабойчева преживя операция след Фермата, щетата е голяма

снимки Фейсбук/Нанси Карабойчева

" И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, само че ще е належащо много време. Още съм с патерици, към този момент втори месец. След 20-30 дни ще стартира да стъпвам по малко на крайници ", това написа във Facebook Мис България Нанси Карабойчева. Тя влезе с голям заряд и хъс за печелене на борби във " Фермата ", само че ентусиазма й бързо бе засенчен от жестока травма на крайници, която я извади от играта, съобщи “Блиц ”.

Случилото се провокира доста сълзи и болежка за хубавицата, която не скри разочарованието си от неприятното стичане на събитията за себе си. Преди броени часове тя сподели за първи път и по какъв начин се усеща след направената й интервенция, която е минала сполучливо, а оттук насетне я чака дълго възобновяване.



" Финална оценка на вредите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я напълно от сухожилие от задното ми бедро), разкъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушавания по латералните връзки - колатералната по-леко, което би трябвало да зарасне единствено, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я следим дали ще се възвърне изцяло. На което ужасно доста се надявам, с цел да не са нужни спомагателни интервенции.



Период за възобновяване: 9 месеца, след които ще мога още веднъж да стартира да повеждам по-активен метод на живот. Аз се познавам добре и работя със страховит рехабилитатор, тъй че имам вяра, че интервалът ще е към 6 месеца, тъй като постигнахме доста още преди самата интервенция. Нямам самообладание да вляза още веднъж във фитнеса, да поиграя волейбол, само че най-много да потичам Мати и Йони, или просто да отидем на разходка ", написа Нанси във фейсбук профила си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР