снимки БулфотоАмериканският ракетен разрушител Арли Бърк акостира във Варна. Посещението

...
снимки БулфотоАмериканският ракетен разрушител Арли Бърк акостира във Варна. Посещението
Коментари Харесай

Ракетният разрушител на САЩ Арли Бърк акостира на пристанище Варна

снимки Булфото

Американският ракетен унищожител " Арли Бърк " дебаркира във Варна. Посещението на бойния транспортен съд на Съединени американски щати е част от обикновен патрул, това оповестиха по-рано от Шести американски флот.

Докато е в Черно море, корабът ще работи със съдружниците и сътрудниците на НАТО в района, работейки дружно за гарантиране на сигурността и стабилността в този жизненоважен интернационален воден път, се споделя в формалното известие, представено от БНР.



Русия реагира на навлизането на разрушителя в района.  ТАСС цитира съветски военни, които  проследяват американския транспортен съд и следят дейностите му. Акостирането на кораба във Варна идва в миг на високо напрежение в района, като от една страна Русия, а въпреки това Украйна и НАТО организират военни учения през последните седмици, а Москва отхвърля съмненията на Киев и Вашингтон, че обмисля инвазия в Украйна.



„ Арли Бърг “ (USS Arleigh Burke (DDG-51) е основен транспортен съд на цялостен клас американски  разрушителите с управляеми ракети, който носи неговото има. Корабът е въведен  в употреба на 4 юли 1991 година, която се организира на брега в центъра на Норфолк, Вирджиния.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР