Снимки Булфото, архивПространството около Юнашкия салон във Варна ще бъде

...
Снимки Булфото, архивПространството около Юнашкия салон във Варна ще бъде
Коментари Харесай

Районът около Юнашкия салон става зона за отдих

Снимки Булфото, списък

Пространството към Юнашкия салон във Варна ще бъде облагородено и превърнато в зона за отдих, след унищожаване на комерсиалните бараки. реклама Теренът е с обща повърхност 913 кв. м и включва пространството сред бул. „ Христо Ботев ”, ул. „ Бачо Киро ” и ул. „ Русе ”. Проектът планува създаване на четири тераси, които ще бъдат свързани между тях със стъпала и рампи, озеленяване и паркова мебел. Новата инфраструктура е съобразена с потребностите на хората с увреждания, написа Нова Варна. 

По източната граница на парцела е планувано озеленяване с пълзящи растения, които да прикрият съществуващата оградна стена на прилежащия парцел. Ще бъдат инсталирани железни кошчета за отпадък и осветителни тела, оповестиха от общинската дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. Юнашкият салон бе изцяло възобновен през 2015г., със опазване на достоверния тип на обекта и съблюдаване на изискванията за реновиране на монументи на културата.



В спортната зала има 200 посетителски места, обособено съвременно арт-кафе и експозиции с историята на спорта в морския град. реклама Емблематичната постройка е проектирана от арх. Манол Йорданов и е издигната с дарения на варненци. Открита е през 1911 година с концепцията да подсигурява условия за основаване на крепко и витално потомство посредством дейна физическа просвета. Затова още при градежа върху фасадата били гравирани думите: “Здраве, Труд, Постоянство “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР