Снимки Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, видео Фейсбук/Красимир

...
Снимки Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, видео Фейсбук/Красимир
Коментари Харесай

Българските патриоти: Варна е бойно поле, но ние сме най-добри в битките

Снимки „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, видео Фейсбук/Красимир Каракачанов

Коалицията „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ откриха  преизборната си акция във Варна, на която ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов показа листата с претендентите за народни представители от КП " Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “. 

Водач на листата в морската столица е евродепутатът Ангел Джамбазки. Втора в листата на обединението е Полина Христова от Политическа партия ВОЛЯ, трети е Иван Иванов, от гражданската квота, четвърти е Димитър Карбов от НФСБ, следвани от Веселин Кунчев и регионалния координатор на Вътрешна македонска революционна организация Венцислав Сивов.

Кандидатите за народни представители за Варненска област са отлични експерти, които познават проблемите на района и ще отстояват ползите на всички българи, сподели по време на откриването на акцията Джамбазки. 

" Да си лидер на Патриотична коалиция – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ във Варна е една доста сериозна отговорност. Варна постоянно е била полесражение, в което са се водили съществени политически борби. Това обаче желая да Ви кажа, че е положителната вест, тъй като ние работим най-добре когато сме на фронт и в борба, а нашата мощ е българският жител и неговата отбрана.Ние сме си спечелили името на улицата с хората, а не в непознати посолства или съмнителни кръгове “, безапелационен бе Джамбазки. Вярно е клишето, че патриотизмът е имунната система на всяко едно общество и на всеки един организъм.

Видяхте дейностите и на политическите сили в предходното Народно заседание, което се разпадна след единствено девет пленарни сесии. Видяхте също по този начин, по какъв начин първата им работа беше да трансформират Закона и Изборния кодекс, тъй че да ударят едни политически сили, а точно нас – патриотичната ниша. Видяхте също по този начин, по какъв начин направиха всичко допустимо да отворят необятно вратата за безконтролното увеличение на  изборните секции в Турция.

По време на изборите бях там и видях по какъв начин работи турската страна – там не гласоподават български жители. Там гласоподава турската страна, през турските служби за сигурност. Водят се хора с рейсове, които не знаят български език, не заплащат налози в България, не се интересуват от нашето родно място и са избрали друга Майка татковина. Ние българските патриоти нямаме аварийна майка татковина, както има господин Карадайъ, ние имаме едно родно място и то е България, сподели още Джамбазки.

Видяхте по какъв начин незабавно подвигат глава всевъзможни хора, облечени под формата на неправителствени организации, финансирани с задгранични грантове и които започнаха офанзива против устоите на българското общество. И това се случи единствено за няколко дни, поради неналичието на патриоти в Народното събрание. Именно това постанова нашето обединяване, което си има и своята цена. А водачите на нашите политически сили я заплатиха “, уточни Ангел Джамбазки.


Той добави,че в този момент на тях се пада тежката отговорност да имат посланичество в Народното събрание. При това не самоцелно, с цел да бъде някой депутат и да си го впише в биографията, а с една съществена цел – да се брани българския народен интерес. Доказали сме във времето, че можем да го вършим с НФСБ. ВОЛЯ внасят нужният обществен детайл, потвърден поредно четири години. Така че, имате потвърден национализъм и родолюбие. Имате потвърдени обществени действия и обществена политика. Това е задачата, която стои пред нас, сподели още лидерът на листата във Варна, Ангел Джамбазки.  

За мен е чест, тъй като единствено преди два месеца бях лидер на листата във Варна на парламентарните избори за 45-тото Народно заседание, сподели по време на представянето на листата водача на Вътрешна македонска революционна организация, Красимир Каракачанов. - Използвам този мотив да благодаря на всички варненци и поданици на Варненска област, които тогава ме поддържаха. Направихме един впечатляващ резултат. А по този начин обединени,  напъните сред няколко обединения в обединението „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “, ние направихме опит да обединим патриотичното пространство и показахме на българското общество, че водачите не са отпред в листите единствено и единствено да стават депутати, а се борят и управляват своите политически обединения в името на една идея ”.

В управническата стратегия на Българските патриоти е заложено още повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и национално виновна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм “. Те ще се борят и за децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други

Коалицията „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ са с номер 16 в бюлетината.



*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР