> Снимката е илюстративнаСлучката е от 10 март. На въпросната

...
> Снимката е илюстративнаСлучката е от 10 март. На въпросната
Коментари Харесай

Невиждан скандал, патаклама и зрелищен арест на булевард в Пловдив

 > Снимката е илюстративна
Случката е от 10 март. На въпросната дата шивачка, която работи в региона на някогашния зеленчуков пазар на въпросния адрес, чакала сина си. Той дошъл с колата си. Непознат за него господин почукал на прозореца на колата му, още преди да е паркирал:

" Ти имаш проблем с Господ, по –***** каране не съм виждал! Ако беше жена, нищо нямаше да кажа, само че ти си надлежно мъж и за това би трябвало да се засрамиш “, декларирал нарушителят, който бил на забележима възраст към 50 години. След това отишъл до една сергия с цветя.

Втрещен от коментара, синът паркирал и слязъл от колата. В това време и майка му се посочила от помещението, в което работи. Двамата тръгнали към непознатия господин, с цел да го попитат какво се е случило и за какво употребява сходни изрази.

Той отвърнал, че водачът се качил на бордюра, до момента в който прави противоположен завой, което било ***** и не трябвало да се прави по този начин. В допълнение стигнал до следните вербални изводи - щом водачът е разговарял с майка му - това го предписание *****. Добавил, че очевидно той нямал татко, тъй като, в случай че имал, щял да бъде по-възпитан.

Цялата олелия събудила любознанието на фризьорка, която имала салон в съседство до шивашкото ателие. Тя се посочила на открито и незабавно отнесла няколко псувни. Грозни думи били изречени и към шивачката, на която вулгарният господин декларирал, че може да й се набута откъм гърба в ****.

Тук чашата преляла и фризьорката извикала полиция. Докато чакали униформените, нарушителят се изнесъл, само че стигнал единствено до близкия магазин за алкохол и цигари, който бил тъкмо зад ъгъла.

Униформените незабавно отишли при магазина - мъжът бил във очевидно нетрезво положение. Поканили го да отиде с тях до патрулния автомобил. В този миг той почнал да крещи по чиновниците на реда с думите " Какви сте вие, няма да дойда, не ме интересува какво ми обяснявате и говорите. Не желая да Ви спомагам “.

Полицаите разпоредили на мъжа да отиде с тях до патрулката, само че той станал още по-агресивен. Наложило се ченгетата да му заловен ръцете и да го съпроводят до полицейската кола, след което да му сложат белезници, които били сложени мъчно, защото нарушителят буйствал.

Когато бил вкаран в полицейския автомобил, пияният почнал да назовава полицейските служители с доста грозни дули и добавил " знаете ли кой съм аз и какво ще ви се случи? “. Той бил задържан и получил 150 лв. санкция, която може да апелира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР