Снимката е илюстративна ПиксабейЦелият разлог говори за брутално престъпление спрямо

...
Снимката е илюстративна ПиксабейЦелият разлог говори за брутално престъпление спрямо
Коментари Харесай

Полиция щурмува дома на Крум в Разлог. Снимал се с 15-годишно момиче

Снимката е илюстративна Пиксабей

Целият разлог приказва за брутално закононарушение по отношение на младо момиче.

Брутално закононарушение, осъществявано по отношение на 15 годишно момиче, разкриха служителите на реда в Разлог, след сигнал на майката на малолетната, която е от уважавана фамилия в града.

Според майката детето и е обект на интимни дейности, след насилствена приложимост на опиати, или упойващи субстанции, оповестява Struma.com.

А причинителят на закононарушението е прочут в Разлог престъпно проявен. Крум показала майката, като блудникът, гаврил се с детето ѝ. Незабавно полицейски екипи щурмували дома на Крум и в една от стаите разкрили малолетната госпожица. Крум е арестуван.

Оказало се, че в компютъра и телефона си, той имал клипове, които демонстрират по какъв начин момичето, в несъответстващо положение, прави интимни неща, а той снима и я предизвиква.

Предполага се, че с тези клипове Крум е плашил 15-годишната, както и фамилията ѝ. Близките на момичето са шокирани от случилото се и безапелационни, че ще съдят до дупка блудника.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР