Снимка zdrave.bgВ Белгия почувстваха облекчение. Здравните власти съобщиха, че се

...
Снимка zdrave.bgВ Белгия почувстваха облекчение. Здравните власти съобщиха, че се
Коментари Харесай

Белгийските здравни власти: Усещаме затишието на втората вълна

Снимка zdrave.bg

В Белгия почувстваха облекчение. Здравните управляващи оповестиха, че се затвърждава наклонността на трайно понижаване на броя на откритите новозаразени и на признатите в болница, съобщи

По техни данни, в сряда за първи път от месеци се следи спад по всички индикатори за разпространяване на болестта. По най-нови данни в страната броят на умрелите доближава 14 839, при 540 605 открити случая и над 5,5 милиона изследвани.

Въпреки това управляващите в Брюксел и в южната белгийска френскоговоряща област Валония ще запазят вечерния час в действие най-малко до 13 декември, оповестиха локални медии, представени от " Монитор ".

През октомври управляващите там взеха решение да вкарат възбрана за придвижване сред 22 и 6 часа като част от противоепидемичните ограничения. За същия период остава в действие решението да не работят магазините за артикули, които не са от първа нужда.

Предстои решение какви ограничения против разпространяването на COVID-19 ще бъдат в действие в околните седмици в северната област Фландрия, където до момента вечерният час е по-краткотраен.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР