Снимка: YouTubeВ руския град Воронеж разследват мистериозна смърт на неадекватен

...
Снимка: YouTubeВ руския град Воронеж разследват мистериозна смърт на неадекватен
Коментари Харесай

„Петел” предава екшън във Воронеж: Мъж вилня с брадва и нож по улиците, унищожи всичко по пътя си и рани полицай...

Снимка: YouTube

В съветския град Воронеж проверяват мистериозна гибел на несъответстващ локален гражданин, който в нощта на 14 декември с нож и секира вилня в града и унищожаваше всичко по пътя си.

„ Мъжът, въоръжен с нож и секира, е счупил витрината и стъклата в магазин " Пятерочка ", ситуиран на улица „ Aнтонова-Oвесеенко ”. Прониквайки вътре, почнал да се държи неуместно, тичал слепешката с ножа и брадвата, и не можел да отговори навръх въпросите на чиновниците в магазина ”, обявиха от пресслужбата на полицията.

Изплашена от експанзията на мъжа служителка повикала полиция. Тогава буйният мъж взел пожарогасител, разрушил стъклото и избягал на открито. Пристигналите на мястото полицейски чиновници и брачният партньор на служителката хукнали след скандалджията. И откакто не съумели да го спрат с думи, служител на реда го прострелял в крайници с револвер.

Въпреки раната, 31-годишният воронежец счупил оградата на къща, намираща се на улица „ Поета Прасолова ”, нахлул в двора с пожарогасителя и почнал да удря с главата си прозорците. Жителите на къщата се събудили от шума, а малко по-късно  неадекватният човек е бил арестуван и му поставили белезници. По време на ареста, обаче той съумял да нарани един от служителите на реда с нож, написа Life.ru.

След известно време задържаният мъж умрял и сега експерти проверяват аргументите за мистериозната гибел.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР