Снимка УикипедияПо-нататъшното усилване на икономическите санкции срещу Русия може да

...
Снимка УикипедияПо-нататъшното усилване на икономическите санкции срещу Русия може да
Коментари Харесай

Медведев сравни санкциите на САЩ срещу Русия с обявяване на икономическа война

Снимка Уикипедия

По-нататъшното увеличаване на икономическите наказания против Русия може да бъде несъмнено като оповестяване на икономическа война ". Това заяви министър-председателят на Руската Федерация Дмитрий Медведев, представен от БГНЕС.

Според него на тази война би трябвало да бъде даден стопански, политически или различен тип отговор.

„ Не бих желал да разясня бъдещи наказания. Мога да кажа обаче едно: в случай че последва нещо от сорта на възбрана за активността на банки или за потребление на тази или онази валута, то това напълно непосредствено може да се назова оповестяване на икономическа война. На тази война би трябвало да се отговори с икономически, политически, а при нужда - и с други способи. И това нашите американски другари би трябвало да схванат “, съобщи Медведев в отговор на журналистически въпрос за това по какъв начин възможни бъдещи наказания биха повлияли на стопанската система на Русия.

Медведев подсети, че наказания против Москва неведнъж са били налагани и през руския интервал.

„ През последните 100 години нашата страна съществува в условия на непрекъснат санкционен напън. По каква причина се прави това? За да отстранен Русия като съперник на интернационалното поле “, добави министър-председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР