Снимка УикипедияОкръжният съд на Стокхолм осъди мъж, отправил заплахи към

...
Снимка УикипедияОкръжният съд на Стокхолм осъди мъж, отправил заплахи към
Коментари Харесай

Окръжният съд на Стокхолм осъди мъж, отправил заплахи към Грета Тунберг

Снимка Уикипедия

Окръжният съд на Стокхолм осъди мъж, отправил закани към екоактивистката Грета Тунберг, съобщи ТАСС, представен от Българска телеграфна агенция.

40-годишният мъж от Южна Швеция бе наказан на условна присъда, чиято дълготрайност не се оповестява, както и на 200 часа общественополезен труд поради заканите, които отправял както към Тунберг, по този начин и към оперната певица Малена Ернман, която е майка на екоактивистката. Заплахите били отправени в анонимни писма. В тях Грета е призована да се откаже от климатичната идея, другояче щяла да бъде разстреляна или против нея щели да бъдат насъскани кучета.

В писмата майката на момичето също била застрашена с ликвидиране, в случай че Грета намерено не съобщи, че самолетните полети не влияят пагубно на околната среда.

По време на разпитите мъжът, написал писмата, споделил, че е работил по този начин поради несъразмерното внимание на медиите към Грета, само че уверил, че просто желал да я изплаши.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Mercenary (преди 7 секунди) Рейтинг: 43314 | Одобрение: 9684 Тази маниачка в действителност става досадна. Пътувала за по-екологично с трен. Има ли концепция по какъв начин се задвижва влака? Като е толкоз загрижена, да пътува с каруца, или да върви пеш из Европа и света. А през океана с платноходка...  0  1 Yann (преди 2 минути) Рейтинг: 31803 | Одобрение: 13048 1984...... НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР