Снимка УикипедияБългарин, живеещ в обласдт Арма в Ирландия прекъсна 30-годишния

...
Снимка УикипедияБългарин, живеещ в обласдт Арма в Ирландия прекъсна 30-годишния
Коментари Харесай

Ирландският Armaghi: Българин, който нямал нарушение зад волана цели 30 години, прекъсна рекорда си Нашенецът осъден за превишена скорост - закъснявал за работа

Снимка Уикипедия

Българин, живеещ в обласдт Арма в Ирландия прекъсна 30-годишния си връх за чисто шофиране, откакто бе спрян от полиция за превишена скорост, написа локалният Armaghi, представен от Блиц.

Асен Асенов, от Флаш Плейс в Лурган се дал прошка с три точки за наказване, отнети от талона му.

49-годишният българин признал в съда, че е превишил скоростта и е имал повреден стоп.

Съдът изслуша, че към 11.30 часа на 30 май полицията е забелязала ван Mercedes Sprinter с българска регистрационна табела да надвишава ограничаването за скорост от 40 благи в час.

Полицаите последвали транспортното средство в продължение на повече от половин миля и, с цел да поддържат същото разстояние от микробуса, трябвало да карат със скорост от 60  до 65 благи в час.

Полицията също по този начин отбелязала, че задният десен стоп на автомобила не работел. Асенов, който се яви в съда, съобщи при отбраната си: " Бързах доста за работа, към този момент имах предизвестие да не закъснявам ".

Той също по този начин сподели пред съда, че кара в продължение на повече от 30 години и в никакъв случай преди не е направил нарушаване.

Въпреки чистото си досие, Асенов бе осъден с лишаване на три точки за ще заплати санкция в размер на £ 125.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР