Снимка: Twitter/ATPCupБългария стартира участието си на турнира ATP Cup със

...
Снимка: Twitter/ATPCupБългария стартира участието си на турнира ATP Cup със
Коментари Харесай

България започна със загуба на ATP Cup

Снимка: Twitter/ATPCup

България започва присъединяване си на шампионата ATP Cup със загуба. Надпреварата в Австралия се организира за първа година, като нашият отбор се намира в група " С " дружно с тимовете на Англия, Молдова и Белгия, написа Dsport.bg.

``
реклама

В първия мач против Англия Димитър Кузманов се изправи против Камерън Нори. Родният тенисист игра доста мъжки против намиращия се под номер 53 в света противник, само че все пак позволи загуба с 2:6. 6:3 и 6:2. 
Във втория дуел Григор Димитров ще се изправи против първата ракета на островитяните Даниел Евънс. След това пък Адриан Андреев и Александър Лазаров ще се борят против Джейми Мъри и Джо Солсбъри.

Българските национали модат да се похвалят със сериозна поддръжка от огромна родна агитка от наши сънародници, които живеят в Австралия.

Камерън Нори - Димитър Кузманов - 6:2, 3:6, 6:2

Първи сет

Първият сет започва зле за Димитър Кузманов, като Камерън Нори съумя да запише пробив още в началния гейм. Британецът продължи да господства и елементарно взе подаването си за 2:0. В третата част Мико стабилизира играта си и, въпреки и мъчно, завоюва гейма. В идващият гейм обаче Камерън Нори не срещна никакви компликации и елементарно взе подаването си. Петата част стартира стремително за Кузманов, който поведе с 40:0. Той обаче позволи няколко неточности и противникът му изравни. В последна сметка британецът проби родния тенисист и поведе с 4:1. Следващият гейм още веднъж мина под диктовката на Нори, който го завоюва елементарно и затвърди пробива си. Кузманов съумя да вземе един гейм на нула и направи резултата 5:2. Битанецът обаче бе извънредно съсредоточен в последния гейм и получи три сетбола. Още при първия си осъществя ас и завоюва първия сет.

Вторият сет стартира много по-добре за българина, който осъществя два аса и завоюва частта, като даде единствено точка на противника си. Това докара до сериозен спад в играта на Камерън Нори, като Кузманов съумя да го пробие и да поведе с 2:0. Родният представител продължи с положителното си показване и завоюва подаването си за 3:0. В четвъртият гейм островитянинът съумя да откри своя темп и взе частта. Загубеният гейм обаче не съумя да дестабилизира Мико Кузманов, който завоюва подаването си и поведе с 4:1. Камерън Нори стартира стремително шестият гейм и съумя да го вземе, като победи родния представител на нула. Кузманов отговори уместно и също затвори идната част без даде точка на своя противник. Великобританецът завоюва идващия гейм за 5:3. Димитър Кузманов обаче не позволи изненада при своя сервис и завоюва сета.

Трети сет

Третият сет стартира доста добре за Камерън Нори, като той го затвори на нула. Във вторият сет британецът стигна до две точки за пробив, само че Кузманов съумя да ги избави. Нори обаче показва класата си и в последна сметка съумя да вземе гейма. В третата част Мико Кузманов съумя да върне пробива и да стигне до 1:2. В четвъртият гейм обаче той позволи две непредизвикани неточности в доста значим миг и разреши на противника си да го пробие за 3:1. Петият гейм бе доста оспорван, като Нори поведе с 30:0, само че Кузманов съумя да изравни. В последна сметка обаче британецът съумя да вземе подаването си. Преди началото на шестия гейм родният представител имаше проблем с левия крайник и се наложи да изиска медицински таймаут. Това очевидно оказа въздействие на Кузманов, като той позволи нов пробив и Нори поведе с 5:1. Още в идващият гейм обаче българинът съумя да върне пробива след чудесно показване. Камерън Нори резервира хладнокръвие и съумя да вземе успеха за своя отбор при сервис на българина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР