Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че

...
Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че
Коментари Харесай

Турската армия е готова „внезапно през нощта“ да влезе в Сирия

Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)

Турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че Турция е изцяло подготвена да извърши нова военна интервенция в Сирия и ще разиска този въпрос с президента на Руската федерация Владимир Путин, съобщи ТАСС, представена от fakti.bg.

Ердоган приказва, преди да отпътува за Москва, където през днешния ден ще бъде на посещаване. " При нас всичко е готово за интервенцията. Подготвили сме всичко, което е належащо, по границата със Сирия. В хода на двустранната среща с Путин ние ще обсъдим това ", съобщи той.

Турският президент уточни, че такава интервенция " може да стартира ненадейно през нощта " и войските да " отидат там, където е належащо ". Внезапно прекосяване на границата, по думите на президента, е един от сюжетите, обсъждани от военното командване.

Турция към този момент извърши две военни интервенции в Сирия - " Ефратски щит " и " Маслинова клонка ". Анкара е разположила впечатляващ боен контингент на границата и отдавна се заканва да разгроми сирийски кюрдски формирования, считани от нея за терористични, на изток от река Ефрат в Сирия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР