снимка: Транспорт за София, ФейсбукСпортът е хубаво нещо и е

...
снимка: Транспорт за София, ФейсбукСпортът е хубаво нещо и е
Коментари Харесай

Спаси София: Плажният волейбол на Дондуков е поредно разхищение на пари

снимка: Транспорт за София, " Facebook "

" Спортът е хубаво нещо и е нужен. Особено за Sofia 2018 - Европейска столица на спорта. Организирането на шампионат по плажен волейбол на бул. " Дондуков " щеше да е прелестен мотив да разясняваме какъв брой хубаво е да спортуваме, в случай че обаче под пясъка на игрището му не се криеше следващото разхищаване на нашите пари. " Това разясняват от организацията " Спаси София " във връзка вчерашната самодейност на Центъра за градска подвижност.

Вчера в сектора сред ул. " Сердика " и ул. " Веслец " беше направено същинско волейболно игрище с близо 180 тона пясък. В тимовете се включиха и спортни митове, и шефове от общината, имаше предприемачи, а бяха поканени и жителите. " Треньори " бяха футболната легенда Димитър Пенев – Пената и артистът Христо Мутафчиев.

" Ремонтите провокират усложнения, само че те могат да станат „ сцена “ на нещо прелестно ", счита зам.-кметът по превоза и създател на концепцията Евгени Крусев. " Като жители, плащащи с налозите си заплатите на общинските чиновници, чакаме от тях да имат съответни цели. Ремонтът на бул. " Дондуков " и безобразното му осъществяване не престават. За следващ път питаме господин Крусев, какво стана с всички дадени обещания за усъвършенствания по булеварда? ", разясняват обаче от " Спаси София ". И изреждат:
" Къде са бетонните трамвайни ограничители, къде са спирковите острови, къде е качеството на осъществяване, къде е ретро градската мебел? И не се оправдавайте с Министерство на културата: около ремонта на бул. Прага видяхме какъв брой бързо можете се договаряте с тях и какъв брой бързо се оказа, че асфалтът може да завоюва. Защо тук, в сърцето на София, ще получим още от същото, вместо да има действително усъвършенстване? " Същите въпроси са заложени и към кмета Йорданка Фандъкова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР