Снимка: СтрумаКотка уби смок, изпълзял в двора на общинската болница

...
Снимка: СтрумаКотка уби смок, изпълзял в двора на общинската болница
Коментари Харесай

Д-р Стоилов от Спешното в Дупница: Чух, че се крещи в двора, погледнах, а там се водеше неравна битка на живот и смърт

Снимка: " Струма "

Котка умъртви смок, изпълзял в двора на общинската болница в Дупница. Зрелищната сцена се разиграла пред очите на лекари и санитари. Някой от тях е пуснал видеоклип по какъв начин безстрашната котка умъртвява влечугото, което е било дълго към 1,30 м. Уплашен да не би смокът да успее да се изплъзне от лапите на котарака, някой е позвънил на тел. 112, предава " Струма.бг ". 

Докато дойдат огнеборци, котаракът умъртвил влечугото със лични сили и почнал да го ръфа. Огнеборците пристигнали, въоръжени с кол и кука, с цел да заловен смока, само че това по този начин и не се наложило. Взели го от лапите на котарака и го изхвърлили в контейнера.

Личният доктор от с. Джерман доктор Стоил Стоилов е бил очевидец на случката и описа за нея: “Бях дежурен в незабавен кабинет към болничното заведение. Преглеждах пациент и чух, че се крещи в двора. Пациентът не беше в тежко положение, оставих го за малко и отидох да видя какво става и за какво е тази олелия. На двора се водеше неравна борба – коте удряше с лапи смок, дълъг към 1,30 м. Откъде намираше тази мощ котаракът, като го удряше с лапата, и смокът се претърколваше няколко пъти. След няколко поредни удара влечугото беше умъртвено. Смокът е излязъл от градинката зад постройката на болничното заведение и се е препичал пред входа на ортопедия ”.

Вчера от общината бяха изпратили служащи, които почистиха тревата и храстите зад постройката на болничното заведение. Зелената повърхност не е поддържана от години, бяха избуяли шубраци и трева от проливните дъждове през последния месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР