Снимка Социални мрежиВчера най-богатият човек в Дания, Андерс Холш Поулсен,

...
Снимка Социални мрежиВчера най-богатият човек в Дания, Андерс Холш Поулсен,
Коментари Харесай

Ето какво изпуснаха убитите в Шри Ланка деца на един от най-богатите хора в света

Снимка Социални мрежи

Вчера най-богатият човек в Дания, Андерс Холш Поулсен, заяви, че три от четирите му деца са били убити при офанзивите в Шри Ланка. Повлсен е притежател на мрежата Bestseller и има и по-голямата част от акциите на Asos. Неговото положение се прави оценка на 5 милиарда паунда, съобщи Блиц. 

``
реклама

Междувременно се разбра, че единствено преди няколко дни Андерс е споделил проектите си да остави цялото си имущество на децата си след гибелта си.  Андерс и брачната половинка му Ан имат четири деца - Астрид, Агнес и Алфред (на снимката) и Алма, която е направила фотоса. Говорител на двойката удостовери, че три от децата им са убити при кървавите атентати в Шри Ланка, само че не уточни кои. Едно от чудните му притежания се намира в Шотландия. Той се състои от 220 000 акра. А именията в него наподобяват на същински дворци. Един от тях е замъкът Aldourie, който е ситуиран на 500 акра наоколо до мистичното езеро Лох Нес.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР