Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис, фейсбукШоуто на Николаос Цитиридис слиза

...
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис, фейсбукШоуто на Николаос Цитиридис слиза
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис слиза от ефир

Снимка: " Шоуто на Николаос Цитиридис ", фейсбук

" Шоуто на Николаос Цитиридис " слиза от ефир и няма да се излъчва през януари. Водещият и екипът му ще бъдат в отпуск през това време, оповестява.

Предвидено е предаването да се върне на екрана на Би Ти Ви на 1 февруари за старта на пролетния сезон на малкия екран.

Много е допустимо обаче новият управителен екип да реши вечерното шоу да не отсъства толкоз дълго и още през януари още веднъж да е в ефира, споделиха осведомени с новата програмна скица на Би Ти Ви. Телевизията, която към този момент е благосъстоятелност на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен шеф - Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов основен изпълнителен шеф - чеха Мартин Швехлак, от предходната седмица.

Засега в програмата на малкия екран от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът " Добрият лекар ". Промяната е включена в рекламните цени на Би Ти Ви, съгласно които 30 секунди по време на кино лентата костват 5948 лева

За съпоставяне същото време в " Шоуто на Николаос Цитиридис " през декември се продава за 8640 лева Впрочем повторенията на шоуто ще вървят през януари както и до момента - всеки работен ден от 12,30 ч. Цената за реклама в тях за 30 секунди програмно време е 3087 лева по данни на организация " Пиеро 97 ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР