Снимка: РК СпартакРъгбистът на Спартак Джонатан Шеефени от Намибия напусна

...
Снимка: РК СпартакРъгбистът на Спартак Джонатан Шеефени от Намибия напусна
Коментари Харесай

Ръгбист на „Спартак” напусна мач със счупен крак

Снимка: РК „ Спартак ”

Ръгбистът на „ Спартак ” Джонатан Шеефени от Намибия напусна със строшен крайник по време на втория мач от шампионата за Купата на България на ръгби 7 за мъже против НСА в Перник.

Варненци поведоха с 15:0, само че тогава при финт Шеф чупи кост под коляното и е откаран в болница. Там кракът му е гипсиран и сега той се прибира с тима.

„ Още в първия мач с „ Валяците ”, който изгубихме с 5:20, Боян Боянов напусна със строшен нос, а имахме общо трима контузени. На НСА им поведохме с 5:0, само че случилото се с Джонатон срина момчетата и те изгубиха предпочитание за игра. Изгубихме с 15:20, а за последните две срещи останахме с шестима здрави и се наложи Боян да влиза да оказва помощ със строшен. Отстъпихме пред „ Балкански котки ” (Берковица) с 5:19 и Локомотив (Сф) с 19:28, и завършихме на пето място ”, съобщи за „ Петел ” Веселин Стоянов. Той е водил отбора, защото треньорът Пенко Кънев е останал във Варна поради неотложни задължения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР