Снимка: ПП ГЕРБВъзможно е ЕК да промени част от разпоредбите

...
Снимка: ПП ГЕРБВъзможно е ЕК да промени част от разпоредбите
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Възможно е ЕК да промени част от разпоредбите в пакет Мобилност

Снимка: Политическа партия " ГЕРБ "

Възможно е Европейска комисия да промени част от наредбите в пакет " Мобилност ". Това сподели за радио „ Фокус “ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Според Новаков неприятната вест е, че Съветът на Европейски Съюз е одобрил въпреки и в смекчена форма текстове, които плануват камионите да се прибират на 8 седмици, а водачите на четири. За него положителната вест е, че за първи път Европейска комисия излиза с декларация, в която показва съмнения по оферти от нея правилник - пакета " Мобилност ". Новаков добави, че следва гласоподаване в Екологичен потенциал.

„ Аз чакам всеки един от зелените да гласоподава с нас плюс всички, които поддържат " Зелената договорка ". Ако не го поддържат, просто ще ми е забавно, по какъв начин ще го обяснят на техните гласоподаватели, защото единствено преди няколко дни станахме очевидци на представянето на „ Зелената договорка “, посрещната с овации, с възторг и прочие. Днес Съветът на Европейски Съюз приема правилник, в който на всеки 8 седмици празни камиони ще сноват из Европа и ще цапат въздуха “, акцентира евродепутатът.

Андрей Новаков каза още, че в случай че предлагането остане непроменено един камион ще би трябвало да се връща 5 или 6 пъти годишно, до момента в който сега те се прибират един път. Той добави, че не съществува механизъм, който да ревизира дали лидера ще се е прибирал вкъщи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Усло
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР