снимка pixabayОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте

...
снимка pixabayОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Време е за нови отношения

снимка pixabay

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец

Подходящ ден за започване на отношения. Възможно е от дълго време да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...
 

Близнаци

Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.
 

Лъв

Дълго време се пробвате да решите, би трябвало ли да премълчите нещо, или е време към този момент да го кажете на глас. Ако въпреки всичко през днешния ден рещите, че е време въпреки всичко да разкажете, направете го, без да се колебаете нито секунда. Все отново бъдете внимателни: не е нужно, да разказвате на всички наред. Наистина, занимателно е, да се сервират изненади, само че нали не желаете през целия си останал живот да заглаждате виновността си за тази история?
 

Дева

Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.
 

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?
 

Козирог

Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
 

Водолей

Днес до някъде от високо ще гледате на своя обичан човек, и дори ще Ви се коства, че разбирате живота и мирозданието доста повече от него. Впрочем, той с цялостно право може да Ви разочарова и да Ви смъкна от небето на земята, демонстрирайки Ви извънредно мислене.
 

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР