Снимка: pixabayБомба от Втората световна война ще бъде обезвредена днес

...
Снимка: pixabayБомба от Втората световна война ще бъде обезвредена днес
Коментари Харесай

Евакуират пациенти заради намерена бомба в Германия

Снимка: pixabay

Бомба от Втората международна война ще бъде обезвредена през днешния ден на територията на университетска болница в немския град Бон, откакто бъдат евакуирани 200 пациенти. Това заяви говорителка на лечебното заведение, представена от ДПА. " Всичко върви по проект ", сподели тя за интервенцията, която няма да засегне цялата болница.

Сред пациентите за евакуация са и 11 души с Ковид-19, признати за интензивно лекуване. Те би трябвало да бъдат държани изолирани, което по думите на говорителката няма да е проблем, имайки поради огромното интензивно поделение на болничното заведение. Някои ще бъдат преместени в други отделения, а други - в други лечебни заведения, които са предложили да оказват помощ. Евакуацията се чака да завърши в околните часове.

Бомбата от войната е открита през вчерашния ден при строителни работи - това е относително постоянно събитие в немските градове, даже в наши дни, отбелязва ДПА, представена от Novini.bg.

Освен болничните пациенти е подредено да се изтеглят и към 1200 души, живеещи в прилежащия регион, сподели представител на общинския съвет на Бон. На други 650 души е подредено да не се изтеглят, само че да не напущат постройките си, до момента в който работят специалистите по неутрализиране на взривни устройства.

PETEL.BG се дистанцира от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР