Снимка ПиксабейПетел продължава да следи как в съседна на България

...
Снимка ПиксабейПетел продължава да следи как в съседна на България
Коментари Харесай

Турция влиза в пълен локдаун на 29 април

Снимка Пиксабей

" Петел " продължава да следи по какъв начин в прилежаща на България страна се борят с ковид. В опит да ограничи разпространяването на COVID-19 турският президент Реджеп Тайип Ердоган разгласи 3-седмичен пълен  локдаун  в страната, започващ от 29 април вечерта.

Това заяви Анадолската организация.

Затваряне то ще бъде от 19 часа на 29-и април и ще продължи до 5 часа на 17-ми май. Спира се междуградският превоз, учебните заведения също затварят. Градският превоз ще работи с до 50 на 100 претовареност. Затварят се и по-голямата част от държавните учредения. Производственият и хранителният бранш обаче ще бъдат освободени от рестриктивните мерки, сподели Ердоган, представен от вестник " Хюриет ".

Турция  влезе в цялостен национален  локдаун  на 22 април, като той трябваше да продължи до през днешния ден, понеделник - 26 април. Забраната за излизане важеше от 19:00 часа на 22 април и бе планувано да остане годна до 5:00 часа в понеделник. Подобен  локдаун  се прилагаше всеки уикенд в страната, като последно той бе уголемен и за петъчния ден, когато страната празнува Празника на националния суверенитет и Деня на детето. Днес обаче управляващите са решили, че въпросните три дни са прекомерно малко, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР