Снимка PexelsЗаради много заразени, Унгария удължи до 8 февруари извънредното

...
Снимка PexelsЗаради много заразени, Унгария удължи до 8 февруари извънредното
Коментари Харесай

Онлайн обучение и забрана за събирания до 8 февруари в Унгария

Снимка Pexels

Заради доста инфектирани, Унгария удължи до 8 февруари изключителното състояние в страната, въведено за битка с втората вълна на коронавирусната пандемия, съобщи Франс прес, представена от. Удължаването стана с държавно разпореждане, признато през вчерашния ден късно вечерта.

Рестрикциите, които включват полицейски час от 20 ч. до 5 ч., възбрана за събиране и въвеждане на онлайн образование за гимназиите и университетите, трябваше да приключат в началото на 11 декември. Сега те може да бъдат удължени с два спомагателни месеца.

Броят на инфектираните с новия ковид набъбна от началото на септември в Унгария, само че едвам при започване на ноември държавното управление реши да затегне рестрикциите.

Вчера в страната бяха регистрирани над 4200 нови случая на болест и 99 смъртни случая. В Унгария общо умрелите от Ковид-19 са 3380 от началото на пандемията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР