Снимка: PexelsЗадължително става носенето на маска с максимална степен на

...
Снимка: PexelsЗадължително става носенето на маска с максимална степен на
Коментари Харесай

Затягане на мерките в Чехия

Снимка: Pexels

Задължително става носенето на маска с оптималната степен на отбрана на публични места. 

 Детските градини затварят порти, а учениците в първи и втори клас минават на онлайн образование като по-големите деца.

Чешкото държавно управление утвърди серия от нови ограничаващи ограничения, които засягат свободното напредване на хората. Мерките влизат в действие от понеделник и  ще важат за период от три седмици. Те включват ограничението на придвижването на жителите на хората единствено в кварталите, в които живеят. 

Изключения ще се вършат единствено за ходенето на работа, посещаване на доктор или в институция, грижа за близки, изясни вътрешният министър Ян Хамачек. Хората ще би трябвало да попълнят особено заявление, в което ще се показва повода за овакантяване на квартала и да го дават при положение на инспекция. 

 Детските градини затварят порти, а учениците в първи и втори клас минават на онлайн образование като по-големите деца. Намалява се и броят на магазините, които ще останат отворени, фамилии няма да се позволяват в аптеките или на местата, където се оферират артикули от първа нужда. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР