Снимка: PexelsЯсно разписани правила за връщане на децата в училище

...
Снимка: PexelsЯсно разписани правила за връщане на децата в училище
Коментари Харесай

Ясни правила за връщане на децата в училище няма, а трябваше да са готови

Снимка: Pexels

Ясно написани правила за връщане на децата в учебно заведение няма, те трябваше да са подготвени преди месец. Това сподели доктор Таня Андреева, някогашен министър на опазването на здравето, в ефира на bTV, написа Dnes.bg.

 
" Противоепидемичните ограничения би трябвало да бъдат премислени до най-малките елементи - до това какви дезинфектанти да се употребяват. Трябва да се знае кой управлява този развой, тъй като не зная дали ще са две години, само че най-малко още година ще си приказваме за това заболяване ", изясни доктор Андреева.
 
Тя не счита за вярно да се основава работна група сред Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието.

  
" Изпитвам смут от основаването на работни групи, които би трябвало да решат нещо, което всеки един експерт по публично здраве може да седне и да напише. Създаването на работни групи губи доста време ", изясни някогашният здравен министър. 
 
Д-р Андреева, която е гинеколог, сподели, че прогнозите за бейби взрив тази година не се оправдават.
 
" До този миг са родени към 42 000 бебета в Българя от началото на годината, което значи, че до края на годината ще се резервира наклонността за към 60 000 бебета. Притеснителни са абортите, които се вършат. Това демонстрира, че хората имат доста страхове в тази обстановка ", разяснява още доктор Андреева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР