Снимка PexelsВ предполагаем заговор за вътрешен тероризъм за отвличане на

...
Снимка PexelsВ предполагаем заговор за вътрешен тероризъм за отвличане на
Коментари Харесай

План за отвличане на губернатора на щата Мичиган осуети ФБР

Снимка Pexels

В хипотетичен скрит план за вътрешен тероризъм за похищение на губернатора на щата Мичиган Гретхен Уитмър бяха обвинетни тринайсет души, оповестиха федерални и държавни чиновници, представени от СиЕнЕн, съобщи

Предполагаемата скица включва и проекти за събаряне на щатски управляващи, за които подозират, че нарушават американската конституция, в това число и тези в Мичиган.

Шестима души са упрекнати федерално в скрит план за похищение, а други седем души, свързани с групировката Wolverine Watchmen, са упрекнати от щата, заяви основният прокурор на Мичиган Дана Несел.

Уитмър, демократ, упрекна съответно президента Доналд Тръмп, който неведнъж отхвърли да осъди крайнодесни групировки. Тя се трансформира и в цел за скептиците на ковид, откакто одобри строги ограничения, които бяха анулирани от арбитър предходната седмица.

Длъжностни лица настояват, че в заговора за похищение шестима мъже са възнамерявали да проведат " правосъден развой против нея ". " Омразата, фанатизмът и насилието нямат място " в Мичиган, сподели Уитмър.

Агент под прикритие участва на юнска среща в Дъблин, Охайо, където група от основани в Мичиган членове разисква дейностите си против " извършители на конституцията на Съединени американски щати ".

" Няколко членове приказваха за ликвидиране на " тирани " или " похищение " на губернатор ", написа в документа за обвиняване. В едно видео обвинен осъди ролята на щата при вземането на решение по кое време да отвори още веднъж спортните зали по време на блокирането на ковид.

Мъжете са се срещнали в мазе, до което е имало достъп посредством похлупак, прикрит под килим, споделят проверяващите. Техните телефони са събирани и сложени в друга стая, с цел да се избегнат секрети записи, само че сътрудникът на ФБР под прикритие е носил настрана записващо устройство.

Шестимата мъже, петима от Мичиган и един от Делауеър, упрекнати във федералния съд за скрит план за похищение са Адам Фокс, Бари Крофт, Калеб Франкс, Даниел Харис, Брандън Касерт и Тай Гарбин.

Останалите седем, упрекнати в тероризъм и закононарушения, свързани с банди по отношение на хипотетичния скрит план за похищение са Пол Белар, Шон Фикс, Ерик Молитор, Майкъл Нул, Уилям Нул, Пит Мусико и Джоузеф Морисън.

Групата желала да събере към " 200 мъже ", с цел да щурмуват столицата на щата и да вземат заложници, в това число губернатора.

Те се надявали да осъществят своя проект преди президентските избори през ноември. Ако това се провали, те са възнамерявали да атакуван губернатора в дома й.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР