Националният тим на Германия може да се поучи от пресния

...
Националният тим на Германия може да се поучи от пресния
Коментари Харесай

Антонио Рюдигер: Германия и Реал са различни чифтове обувки

Националният отбор на Германия може да се поучи от пресния победител в Шампионската лига Реал Мадрид и да се опита да вземе инстинкта на палач от испанския първенец, счита бранителят Антонио Рюдигер, представен от Ройтерс.

Германският национал завоюва Шампионската лига с Реал в събота след триумфа над Борусия Дортмунд с 2:0, като немският отбор имаше положителни шансове да вкара, изключително през първото полувреме. Това бе 15-а купа за Реал в шампионата, като тимът е непобеден на финали към този момент повече от 40 години.

" Германия и Реал са разнообразни чифтове обувки ", сподели Рюдигер на конференция на националния тим въз основата в Херцогенаурах. " Тук имаме доста добра система, която пасва на мачовете, само че можем да вземем от Мадрид инстинкта на палач ", счита футболистът.

" Последният ни мач с Украйна беше супер добър. Не сме правили 0:0 отдавна, само че пропуснахме доста положения и в това отношение можем да вземем нещо от Мадрид ", добави Рюдигер.

Отборът на Германия се провали и на Световното състезание в Катар през 2022, откакто имаше огромни проблеми пред гола и отпадна в групите за втори следващ път. Тимът ще играе против Гърция в петък в последната си контрола преди старта на Европейското състезание, което откриват с мач против Шотландия на 14 юни.

" В петък имаме значим финален тест. Важен е за самочувствие. Трябва да сме смирени. Знаем какво стана на последните шампионати. По пътя дотук имахме върхове и сривове. Важно е да изиграем доста добър първи мач и ще забележим какво ще стане по-нататък в шампионата ", сподели още Антонио Рюдигер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР