Снимка PexelsТочно в 12.00 часа на обед британците отбелязаха с

...
Снимка PexelsТочно в 12.00 часа на обед британците отбелязаха с
Коментари Харесай

Великобритания отбелязa година от първото блокиране

Снимка Pexels

Точно в 12.00 часа на обед британците означиха с едноминутно безмълвие годишнина от първия локдаун и уважиха паметта на жертвите на пандемията. В рамките на тази година броят на жертвите на Covid-19 надвиши 126 000, съобщи

Премиерът Борис Джонсън даде висока оценка за проявения висок дух след първия локдаун и сервира съболезнованията си на околните на жертвите.

По-късно в цялата страна хората ще излязат пред праговете на домовете си с телефони, свещи или прожектори в границите на бдение, проведено от благотворителната организация „ Мари Кюри “. Всички забележителности в Лондон и други градове ще бъдат блестящо осветени през нощта.

Здравният министър Мат Ханкок съобщи, че последната година евентуално е най-трудната за цяло едно потомство, само че напъните на здравепозването и всеобщото имунизиране дават огромни очаквания на хората.

Кралица Елизабет Втора изпрати букет до болничното заведение „ Сейнт Бартоломю “ в Лондон, където нейният брачен партньор принц Филип неотдавна претърпя интервенция поради остарял сърдечен проблем.

Въпреки някои известия, че разхлабването на рестриктивните мерки може да бъде забавено, формален представител на премиера съобщи през днешния ден, че „ пътната карта “ на Борис Джонсън за излизане от локдауна върви по проект.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР