Снимка PexelsПродължават преговорите за Брекзит. Ръководителите на 27-те страни членки,

...
Снимка PexelsПродължават преговорите за Брекзит. Ръководителите на 27-те страни членки,
Коментари Харесай

Лидерите от евроблока призоваха държавите и институциите да се подготвят за Брекзит без споразумение за свободна търговия.

Снимка Pexels

Продължават договарянията за Брекзит. Ръководителите на 27-те страни членки, обявиха, че " ще продължат договарянията през идващите седмици ", и приканиха Англия " да предприеме нужните стъпки, с цел да направи съглашението допустимо ".

Те приканиха страните и институциите да се приготвят за Брекзит без съглашение за свободна търговия, предава Нова тв.

Европейската комисия беше упълномощена да приготви пакет от изключителни едностранни ограничения при положение на подобен сюжет, се споделя в признатото изказване на днешния Съвет на Европейски Съюз по въпросите на Брекзит. Срещата на върха на държавите-членки на Европейски Съюз утвърди удължение на договарянията „ с няколко седмици ”, само че не по-късно от 31 декември, с вярата въпреки всичко да се стигне до съглашение.

Европейският съюз упълномощава основният договарящ Мишел Барние да продължи договарянията през идващите седмици и приканва Англия да предприеме нужните дейности за реализиране на съглашение, се споделя в документа.

„ Във връзка с това Европейски Съюз приканва всички страни и институции от общността, както и заинтригуваните играчи, да засилват работата си на всички равнища за подготовката на всевъзможни сюжети, в това число неналичието на съглашение ”, написа още в изказването.

Съветът осведоми Лондон, че съглашението за напускането на Англия „ и всички протоколи към него би трябвало да бъдат приложени навреме и в цялостен размер ”.

Това е четвъртата пролонгация, която Европейски Съюз дава на Англия по отношение на процеса на Брекзит.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР