Снимка: PexelsПрезидентът Джо Байдън си постави за цел да бъдат

...
Снимка: PexelsПрезидентът Джо Байдън си постави за цел да бъдат
Коментари Харесай

Повече от половината от възрастното население в САЩ вече е ваксинирано срещу коронавирус

Снимка: Pexels

Президентът Джо Байдън си сложи за цел да бъдат имунизирани 70 % от възрастните хора в страната с най-малко една доза до 4 юли. В момента този % доближава съвсем 62.

Повече от половината от възрастното население в Съединени американски щати към този момент е имунизирано против ковид, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на известие на Белия дом.

Над 50 % от възрастните са със приключен курс на имунизация, написа в Tуитър Сайръс Шахлар, която дава отговор за данните за разпространяване на вируса. Това значи, че са получили две дози от имунизациите на Модерна или Пфайзер, или им е сложена еднодозовата ваксина на Джонсън и Джонсън.

Коронавирусът взе над половин милион жертви в Съединени американски щати, само че в този момент страната е международен водач в провеждането на имунизацията. Агенция Франс Прес отбелязва, че повече от половината население от 332 милиона към този момент е с сложена най-малко една доза ваксина, само че акцията се бави поради съмненията на част от хората дали да се ваксинират.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР