Снимка: PexelsПолицай простреля смъртоносно 16-годишен, носещ оръжие за играта страйкбол.

...
Снимка: PexelsПолицай простреля смъртоносно 16-годишен, носещ оръжие за играта страйкбол.
Коментари Харесай

Полицай застреля 16-годишен, носещ оръжие играчка в САЩ

Снимка: Pexels

Полицай простреля смъртоносно 16-годишен, носещ оръжие за играта страйкбол. Инцидентът е станал в Мериленд, Съединени американски щати. Служителят на реда се отзовал на повикване за въоръжен нападател. Впоследствие той е прострелял и умъртвил 16-годишно момче, написа американският вестник The Hill, представен от " Фокус ".

 
Според изданието щатската полиция е удостоверила, че е получила две позвънявания за мъж, въоръжен с предмет, който прилича огнестрелно оръжие. По-късно е било открито, че предметът е оръжие за играта страйкбол, което " наподобява тъкмо като същински револвер ".
 
Свидетел твърди, че младежът го е насочил към служителя на реда, след което служителят на реда го е прострелял. Друг очевидец споделя, че момчето се е пробвало да стане, държейки нож в ръка. Полицаят изискал той да остави оръжието и е стрелял още веднъж.
 
Момчето на име Пейтън Хам е откарано в болница, където по-късно е умряло от раните си. Полицаят не е потърпевш и е в административен отпуск в очакване на следствие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР