Снимка PexelsПо-свободен пропусквателен режим във Великобритания. Британските власти не възнамеряват

...
Снимка PexelsПо-свободен пропусквателен режим във Великобритания. Британските власти не възнамеряват
Коментари Харесай

Без ваксинационен паспорт за COVID-19 във Великобритания

Снимка Pexels

По-свободен пропусквателен режим във Англия. Британските управляващи не имат намерение да вкарват паспорт за имунизация против КОВИД-19, защото считат това за дискриминация, сподели заместник-министър Надим Захауи, който дава отговор за бизнеса и индустрията и за програмата за имунизиране против ковид, представен от телевизия " Скай нюз ".

" Не, нямаме такива проекти. Не планираме да вкарваме паспорт (за ваксинация) във Англия ", сподели Захауи в отговор на въпрос дали държавното управление има сходни планове, предава Българска телеграфна агенция.

" Първо, не знаем какво влияние биха оказали имунизациите върху равнището на предаване на вируса. Второ, това би било дискриминация. Мисля, че е вярно хората да отиват да се имунизират, тъй като желаят да го създадат, а не да го вършат, тъй като това е наложително изискване за приемане на паспорт ", съобщи той.

" До през вчерашния ден сме сложили първата доза ваксина на 11,5 милиона души, а хората (които са ваксинирани) са получили от чиновниците на националната здравна работа карта със своите имена, датата на първата имунизация и датата, когато би трябвало да бъде направена втората имунизация.

Ако други страни желаят несъмнено удостоверение, можете да се обърнете към своя персонален доктор, който има всички ваши данни, а (полученият от него документ) може да се употребява като удостоверение, че сте имунизирани ", сподели Захауи.

По-рано в. " Таймс " заяви, че английските управляващи са почнали да създават цифрови паспорти за имунизация против КОВИД-19 за жители, които възнамеряват да пътуват в чужбина, след съответни претенции от редица страни.

В публикацията беше упомената съответно Гърция, където годишно вървят на отмора над 2 милиона британци, отбелязва ТАСС.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР