Снимка: PexelsПо думите на Бретон, ще са необходими месеци преди

...
Снимка: PexelsПо думите на Бретон, ще са необходими месеци преди
Коментари Харесай

Тиери Бретон счита, че дори руската ваксина Спутник V,ще бъде одобрена за употреба в ЕС

Снимка: Pexels

По думите на Бретон, ще са нужни месеци преди този момент да стане.

Комисарят по въпросите на вътрешния пазар Тиери Бретон, координиращ политиката на Европейска комисия в региона на имунизацията, смята, че даже съветската ваксина " Спутник V ", да бъде утвърдена за приложимост в Европейски Съюз, тя ще бъде разполагаем прекомерно късно, съобщи ТАСС, базирайки се на изявление на Бретон за “Шпигел ”. По думите му, той е уверен, че Европейската организация по медикаментите ще даде съответна оценка на имунизацията, само че даже и да бъде утвърдена, това не значи, че може да бъде създадена в задоволителни количества. 

По-рано еврокомисарят заявяваше, че Европейски Съюз не се нуждае от съветската ваксина. На въпрос по отношение на опцията за потребление на препарата, с цел да се компенсира дефицитът на ваксини в Европейски Съюз, той заяви, че Европейска комисия не се съмнява в качествата на " Спутник V ", само че е известно, че в Русия също има " компликации при производството ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР