Снимка PexelsОвен Днес трябва да се вслушате в мнението на

...
Снимка PexelsОвен Днес трябва да се вслушате в мнението на
Коментари Харесай

Рак: Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си

Снимка Pexels

Овен
Днес би трябвало да се вслушате в мнението на своите другари, за Вашия обичан човек. Положително или негативно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, тъй като ще се окаже взор от страни – неутрален и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този миг. 

 
Телец
Точно Вие сте индивидът, който може да направи този ден забавен и радостен и за себе си, и за своите другари. Телците чудесно се оправят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине напълно без компликации. Възможни са проблеми в фамилията. Едва ли ще съумеят да запазят успокоение тези, които имат деца, тъй като ще им бъдат поднесени неприятни сърпрайзи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото потомство, а това е не толкоз уморително, колкото отговорно и мъчно.

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.

Лъв
Във всеки миг може да се сблъскате с нов, трогателен и забавен човек, и то - при необикновени условия. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, тъй като и Вие се усмихвате по този начин. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате възприятието, че се познавате от най-малко 100 години. И дано не Ви е чудно, в случай че всичко приключи с превъзходен диалог за реинкарнацията.

Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място... Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.

Везни
Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща....

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не би трябвало да очаквате заплащане за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в подмяна. Звездите ще се погрижат, с цел да не бъдат напъните Ви напразни. В развлеченията би трябвало да си знаете мярката, а и с някои нездравословни навици би трябвало да се разделите. Романтичните връзки могат да се развият не напълно по този начин, както би Ви се желало. Възможни са прекомерно доста страсти, и то - не постоянно позитивни. Не губете главата си! Използвайте своето умеене да анализирате обстановката и да извършите правилни заключения, с цел да решите по какъв начин да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е извънредно нежелателна.

Риби
За Вас денят е изцяло сполучлив, въпреки че не е лишен от грижи и задължения. Той е обвързван с поява на нови хрумвания, замисли и цели. Вашите проекти ще стават все по-смели, а и увереността Ви в личните сили ще нараства. Може да започнете работа по значим план, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че сантименталното въодушевление през днешния ден няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе доста приятни любовни прекарвания. Възможно е помиряване след някаква препирня, или възобновяване на отношение с човек, който Ви е доста безценен.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР