Снимка PexelsОвен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни

...
Снимка PexelsОвен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни
Коментари Харесай

Близнаци, не си правете големи планове днес

Снимка Pexels

Овен
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се! 
 
Телец
Емоционалният декор се стабилизира, а и настриението се усъвършенства. Днес Телците са настроени благожелателно и оптимистично и нямат проблеми при общуването с обкръжаващите. Може да завързвате нови познанства. Не Ви липсва внимание, и в това време сте деликатни, тъй че надали ще се свържете с неподобаващ човек. Творческият Ви капацитет е доста висок и през този ден ще Ви се появят смели хрумвания, необикновени замисли, като забележителна част от тях може да се осъществят неотложно. Не се опасявайте да проявявате автентичност, и експериментирате.

Близнаци
За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Везни
Перспективите за този ден няма да са неприятни и ще стават толкоз по-добри, колкото повече съдружници намерите. За независими дейности и решения моментът не е най-подходящ. Изключение вършат единствено имуществените и финансови действия. Там може да разчитате единствено на себе си. Помнете, че концепциите Ви са положителни, само че не постоянно срещат поддръжка, защото Вие си икономисвате обясненията, и прекомерно неразбираемо отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, безусловно ще Ви схванат и ще Ви поддържат. Денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия.

Скорпион
Необходимостта да се грижите за околните Ви хора евентуално е заложена във Вашето ДНК и всеки човек в живота Ви обича и цени тъкмо затова. Но от време на време най-хубавата поддръжка, която можете да окажете на някого е, да му позволите да извърши лични неточности и да си направи съответния извод. Може би тъгувате, като виждате, че на близкия човек му е болно, само че даже и да се намесите, не бихте могли да го предпазите от болката. Най-доброто, което можете да извършите за него е, за му дадете рамо, когато всичко е към този момент в предишното.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
През този ден ще се чувствате превъзходно, неподражаемо и неотразимо. Само че не си заслужава прекомерно упорито да потвърждавате това на своя обичан човек. Напълно е допустимо, наслушвайки се на Вашите думи, да се увери тъкмо в противоположното...

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР