Снимка PexelsОбщина Варна кани гражданите на 19-ти септември (събота) да

...
Снимка PexelsОбщина Варна кани гражданите на 19-ти септември (събота) да
Коментари Харесай

Организират акции по почистване на градинки и места за отдих във Варна

Снимка Pexels

Община Варна кани жителите на 19-ти септември (събота) да се включат в дребни и фамилни акции за разчистване на градинки и обичани места за отдих, да провеждат фамилни пикници с нулев боклук, да облагородят пространствата към домовете си. Инициативата е в поддръжка на World Cleanup Day, който се организира в 180 страни.

Заради пандемията от Коронавирус 19 не се предлага скупчване на доста хора на едно място, оповестяват от дирекция „ Екология и запазване на околната среда “ към Община Варна. Събраните битови боклуци би трябвало да бъдат сложени в контейнерите за битов боклук, а опаковките - в съдовете за разделно събиране. Помощни материали (ръкавици и чували) могат да се получат на място в администрациите по региони и обитаеми места, като е нужно авансово да се реализира връзка по телефона в съответния район/кметство за уточняване на метода на приемане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР