Снимка PexelsОбществено недоволство се породи в Англия заради ваксините.Хиляди се

...
Снимка PexelsОбществено недоволство се породи в Англия заради ваксините.Хиляди се
Коментари Харесай

Хиляди протестират в центъра на Лондон заради масовото ваксиниране

Снимка Pexels

Обществено неодобрение се породи в Англия поради имунизациите.

Хиляди се събраха в централен Лондон в събота на два митинга. Единият против закона за полицията и престъпността, а другият против всеобщото имунизиране и локдауните. 

Стотици се събраха на " Ръсел Скеуър ", с цел да стачкуват против закона за полицията и престъпността, който планува установяване на начален и краен час на митингите и ограничение на опциите за шумно изложение на участиниците. Според новите разпореждания тези, които повреждат монументи, могат да получават затворнически присъди до 10 години, написа.

Законът също така дава по-големи пълномощия на полицията да стопира и претърсва жители. Целта на закона е да се спре окупирането на публични места и привързването към мостове, здания или монументи.

Подобен митинг се организира и в Бристол, където преди два месеца се стигна до конфликти с полицията. 

Доста по-многолюден бе другият митинг, който е против имунизациите и локдауните и се организира на площада пред Народното събрание. Протестиращите скандираха, че „ пандемията е машинация “, а някои издигнаха плакати с надпис “Тялото е мое, изборът е мой “.

Други стачкуваха против концепцията за имунизационни паспорти, предава още БНР за недоволството на Острова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР