Снимка PexelsКремъл отговори на Великобритания относно заплахата от Русия. Прессекретарят

...
Снимка PexelsКремъл отговори на Великобритания относно заплахата от Русия. Прессекретарят
Коментари Харесай

Песков към Великобритания: Противопоставяне може наистина да причини само съжаление и безпокойство

Снимка Pexels

Кремъл отговори на Англия по отношение на опасността от Русия. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков разяснява новата тактика за защита и външна политика на Англия, която съгласно известия в медиите показва Русия като една от главните закани, написа.

" Разбира се, сходно опълчване може в действителност да аргументи единствено страдание и даже безпокойствие ", означи представителят на Владимир Путин.

По думите му този метод нямал нищо общо с действителното положение на нещата.

" Русия не беше и не е зложелател на никого, тя не съставлява опасност за никого. Напротив, както президентът Путин неведнъж е казвал, ние се застъпваме за нормализирането и развиването на положителни и взаимноизгодни връзки с всички страни, ние желаеме положително връзки ", заключи Песков.

В публикацията на " Сънди Таймс " се показва, че английският министър председател Борис Джонсън ще показа сложен преглед по въпросите на сигурността, защитата и външната политика тази седмица. В документа Русия се назовава " най-голямата опасност " в народен мащаб. Твърди се, че това е породено от честите нападателни нахлувания във въздушното пространство на Англия и хипотетичната подготвеност на Москва да убива дисиденти в Обединеното кралство.

В началото на март съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че връзките сред двете страни се намират в точка на заледяване. Той означи, че през последните няколко години Лондон поддържа антируски курс към усилване на санкционния напън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР