Нещо крайно неприятно се е случило на българско семейство.Къща на

...
Нещо крайно неприятно се е случило на българско семейство.Къща на
Коментари Харесай

Пожар изпепели къща на тричленно семейство в монтанско село

Нещо извънредно неприятно се е случило на българско семейство.

Къща на тричленно семейство е изгоряла изцяло при пожар в село Игнатово, община Вълчедръм, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Към 22:00 часа на 2 май в пожарната е получен сигнал за горяща къща в Игнатово.

При идването на пожарните екипи къщата, която е със застроена повърхност към 70 квадратни метра, към този момент била изцяло изгоряла дружно с имуществото в нея.

При последвалото следствие е открито, че огънят е тръгнал от незагасена цигара, която 20-годишен юноша от прилежащото село Долни Цибър хвърлил върху пода. Той гостувал в дома като другар на дъщерята на притежателите на дома на 41 и 42 години и в един миг се отдръпнал да спи в една от стаите на къщата. Преди това обаче хвърлил върху пода недопушена горяща цигара и провокирал огромен пожар.

При типа на горящата къща домакините, щерка им и гостът излезли на открито и не са потърпевши.

По случая е заведено досъдебно произвеждане.

От полицейската дирекция в Монтана оповестих, че от началото на годината при пожари в домове в района са починали четирима души, а един е потърпевш.

Общо 49 пожара са потушени в България през миналото денонощие, оповестиха по-рано от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ГДПБЗН). Няма потърпевши и починали при зародилите произшествия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР