Снимка: PexelsКосмонавти от Роскосмос записаха на смартфон клип, в който

...
Снимка: PexelsКосмонавти от Роскосмос записаха на смартфон клип, в който
Коментари Харесай

Космонавти съветват: Четете книги по време на изолацията и сменете имиджа

Снимка: Pexels

Космонавти от Роскосмос записаха на смарт телефон клип, в който дават препоръки по какъв начин да се разнообрази времето в самоизолация по време на пандемията, заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Героят на Русия Сергей Рязански предлага на мъжете да опитат да си пуснат брада или мустаци. " Имате неповторим късмет да видите дали ви подхождат брада или мустаци и кое ще приляга повече на имиджа ви ", споделя той във видеото, снимано в границите на взаимен план на Роскосмос и комерсиална верига.

Космонавтът акцентира, че би трябвало да си стоим вкъщи " поради себе си, поради близките и поради цялата планета ". Той споделя, че по време на изолацията на борда на Международната галактическа станция съумял да изгледа седем сезона от сериала " Игра на тронове ", до момента в който се занимавал със спорт и си спомня традицията в петък вечер с останалите членове на екипажа да слушат музика. Можете по време на изолацията да разнообразите плейлиста си или да се заемете с танци, предлага Рязански.

Космонавтът Николай Чуб, който още не е бил в орбита, предлага да се четат книгите, за които нормално не стига време и да се употребяват всички налични форми за поддържане на добър физически тонус.

Колегата му Дмитрий Петелин, който също още не е бил на Международната галактическа станция поучава да се прави проект на деня по време на изолацията и да се редуват обичани занимания с не толкоз приятни като разчистване да вземем за пример.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР