Снимка PexelsКосмическия кораб Союз МС-17 се отправя към Международната космическа

...
Снимка PexelsКосмическия кораб Союз МС-17 се отправя към Международната космическа
Коментари Харесай

Космическия кораб Союз МС-17 се отправя към Международната космическа станция в сряда

Снимка Pexels

Космическия транспортен съд " Союз МС-17 " се насочва към Международната галактическа станция в сряда. Екипажът има няколко съответни задания.

Той ще занесе на борда в допълнение съоръжение за разкриване на мястото на приключване на въздух в преходния сектор на съветския модул " Звезда ", заяви ТАСС.

Ще вземем в допълнение съоръжение, което ще разреши по-точно и по-детайлно да се дефинира мястото, сподели на конференция преди полета съветският космонавт Сергей Рижков.

Екипажът ще носи и осъвременен херметически материал, който ще разреши премахване на повредата.

Рижков посочи, че спомагателни ресурси О2 нормално се доставят от товарните галактически кораби " Прогрес ".

Екипажът на МКС търси мястото на приключване на въздух от преходния сектор на модула " Звезда ". През август ТАСС научи от източник, че има приключване на въздух и след това от Роскосмос оповестиха, че съгласно екипажа казусът е в съветския модул " Звезда ".

Руските космонавти Сергей Рижков и Сергей Куд-Сверчков и американската астронавтка Катлин Рубинс би трябвало да се насочат към МКС на 14 октомври на борда на пилотирания транспортен съд " Союз МС-17 " от космодрума Байконур. 

Катлин Рубинс увери, че екипажът на " Союз МС-17 " няма да занесе новия ковид на борда на станцията, съобщи ТАСС.

" Убедена съм, че на борда няма да има ковид. Ние доста дълго време сме под карантина, съвсем от месец март ", сподели тя на конференция преди полета.

Рубинс подсети, че космонавтите на всички места носят маски, направени са им по два ПСР теста и три бързи теста на антитела. " Това са доста положителни ограничения за сигурност ", увери астронавтката.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР